Skip to main content
Type 7

Vierkamer appartement

Voor de hele familie

Een uniek weids uitzicht

Dit royale vierkamer appartement heeft een mooie, evenwichtige indeling en leent zich perfect voor het ontvangen van familie of vrienden. Vanuit de fijne, op het noordwesten gelegen, woonkamer met loggia heb je goed zicht richting de stad en de Westerschelde. Een uniek weids uitzicht. De ruime inpandige berging en de extra berging op de verdieping helpen de opgeruimde uitstraling behouden.

De drie gescheiden slaapkamers kunnen multifunctioneel worden ingericht en liggen allen op korte afstand van één van de twee badkamers. Wat een luxe!

Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de garage of op het buitenterrein.

Type 7 & 7a

Type 7

Dit royale vierkamer appartement heeft een mooie, evenwichtige indeling en leent zich perfect voor het ontvangen van familie of vrienden. Vanuit de fijne, op het noordwesten gelegen, woonkamer met loggia heb je goed zicht richting de stad en de Westerschelde. Een uniek weids uitzicht. De ruime inpandige berging en de extra berging op de verdieping helpen de opgeruimde uitstraling behouden.De drie gescheiden slaapkamers kunnen multifunctioneel worden ingericht en liggen allen op korte afstand van één van de twee badkamers. Wat een luxe! Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de garage of op het buitenterrein.

Type 7a

Dit type heeft een andere gevelindeling en is verder gelijk aan type 7.

 • Verdiepingen

  2 – 20 (even)

 • Woonoppervlakte

  112 m²

 • Slaapkamers

  3

 • Badkamers

  2

 • Terrasoppervlakte

  6 m²

Geïnteresseerd in dit appartement?

Neem contact met ons op voor meer informatie

DE VIRTUELE MAQUETTE

Bekijk Dok70 in 3D, elke verdieping en elk appartement zijn te bezoeken. Bekijk het uitzicht, blader door de kamers en bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid.