Skip to main content

Locatie

Dok70 is onderdeel van een nieuwe, bruisende zone op loopafstand van het centrum. Het is een prachtige aanwinst voor dé Zeeuws-Vlaamse havenstad Terneuzen!

Scroll

Terneuzen is een stad die je moet ontdekken

Terneuzen is een stoere havenstad, maar vooral ook een gastvrije stad aan het water. De sterke band met het water is overal zicht- en voelbaar. Er zijn diverse (water)recreatiemogelijkheden, winkel- en horecagelegenheden en meer monumenten dan je misschien zou denken. Ook bezit Terneuzen een groot streekziekenhuis, één van de beste van Nederland.

De ideale locatie

Hier heb je de wereld aan je voeten!

5 min

Centrum

30 min

Strand

30 min

Antwerpen

45 min

Gent

In een bruisende omgeving

Dok70 wordt het visitekaartje van Terneuzen. Beeld je in… je rijdt over de sluis van Terneuzen en het eerste wat je ziet is de prachtige 70 meter hoge woontoren op de Beurtvaartkade. Vanaf de kade ben je binnen 5 minuten in het hart van Terneuzen en met een winkelcentrum aan de overkant heb je talloze winkels in handbereik. Pak je juist liever je rust? Dok70 sluit naadloos aan op het Koning Willem I park.

Meer weten?

Maak een afspraak!

Heb je interesse in een van deze appartementen of wil je meer weten over deze unieke woontoren? Maak dan een afspraak met de makelaar en plaats een optie. Om je van jouw droomwoning te verzekeren! 

SCHRIJF JE IN! ALS EERSTE OP DE HOOGTE?

Ontvang via onze e-mailnieuwsbrief elk kwartaal een update van de laatste ontwikkelingen. Je krijgt als eerste de impressies van Dok70 te zien en volgt de verkoop en aanbouw op de voet!