Skip to main content

Een natuurlijke uitstraling

Een baksteenlookgevel, hoge kozijnen die binnen en buiten met elkaar verbinden en een gevel vrijwel geheel van glas. Ze dragen bij aan een gestroomlijnde en natuurlijke uitstraling van de woontoren. En ook het terrein eromheen krijgt een natuurlijke look & feel. Met voldoende beplanting en groene parkeerplaatsen. Helemaal passend bij het aangrenzende Koning Willem I-park.

Voorzieningen
in de omgeving

Slechts 5 minuten lopen naar het centrum van Terneuzen
De woonboulevard en een winkelcentrum met o.a. een supermarkt, drogist, slijterij en viswinkel liggen aan de overkant van de kade
Voldoende eigen parkeergelegenheid
Direct aan de uitvalswegen richting de N62 en de Westerscheldetunnel
Naast de jachthaven van Terneuzen

Waarom eigenlijk ‘Dok70’?

Hiervoor splitsen we de naam in tweeën. Ten eerste komt het gebouw pal aan de kade, en dus net op het droge. Zie het als een schip in een dok, een platform in de haven waar men schepen drooglegt om eraan te werken. Ten tweede wordt de toren 70 meter hoog!

Meer weten?

Maak een afspraak!

Dok70 kent een breed scala aan appartementen. Van urban studio’s tot driekamer appartementen en penthouses. Heb je interesse in een van deze appartementen of wil je meer weten over deze unieke woontoren? Maak dan een afspraak met de makelaar. De pre-sale is inmiddels al gestart.

SCHRIJF JE IN! ALS EERSTE OP DE HOOGTE?

Ontvang via onze e-mailnieuwsbrief elk kwartaal een update van de laatste ontwikkelingen. Je krijgt als eerste de impressies van Dok70 te zien en volgt de verkoop en aanbouw op de voet!